Introducere

Ana a vrut să descopere Puterea Rugăciunii și să fie mai aproape de Dumnezeu. A auzit alte persoane care vorbeau despre acea vocea interioară, dar nu știa cum să o acceseze.

O prietenă a încurajat-o să-și dedice cinci minute pe zi, în care să se roage, dar Ana s-a simțit puțin ciudată. Nu știa ce să spună. Într-un final, a spus:

„Motivul pentru care mă simt ciudată, este pentru că Dumnezeu este un străin pentru mine. Am auzit despre El. L-am acceptat, dar nu știu cum să comunic cu El. Oricum, nu mă ascultă. Simt că nu am nici un rost în lumea asta.”

Am ascultat-o cu atenție. Cuvintele ei au aprins o scânteie în inima mea. Îi mulțumesc și îi sunt profund recunoscătoare! 🙂

Mulțumesc Universului pentru această sincronicitate. Chiar dacă Ana nu conștientizează, a deschis o lume plină de posibilități pentru mine și pentru tine - deși ea credea că nu are nici un rost în lumea asta.

Ana a fast inspirația mea de a scrie cartea Puterea Rugăciunii și de a crea acest Jurnal de Rugăciuni, un ghid al cărții Puterea Rugăciunii.

Complete and Continue  
Discussion

0 comments